Fotografie Cursus


fotografie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Fotografie Cursus
Basiscursus Digitaal
Foto systems heeft sinds maart 2004 via de website agfanet.nl succesvol haar online bestel-service onder de aandacht gebracht. doordat we verbeteringen hebben aangebracht in de colormanagement-workflow is de printkwaliteit sterk verbeterd en niet meer vergelijkbaar met andere agfanet aanbieders. nu zijn er ook concrete plannen om internationaal te gaan werken. in omringende landen is de naam agfanet reeds in gebruik bij partijen die voornamelijk op de consumenten-markt actief zijn. zo hebben wij besloten onze internet-activiteiten internationaal voort te zetten onder een andere naam. omdat onze doelgroep de serieuze (amateur/professionele) fotograaf is, die kwaliteit het belangrijkst vind, denken we dat met profotonet beter te kunnen communiceren en een duidelijk onderscheid te kunnen maken met andere aanbieders op de consumenten-markt de website agfanet.nl is vanaf 1 juli 2005 profotonet.nl
http://www.fotocursus.agfanet.nl/

Cursussen En Workshops
Cursussen En Workshops
http://www.fotomeijer.nl/

De Weerfotograaf
De Weerfotograaf
http://www.weerfotograaf.nl/

Digitale Doka
Schematische wegwijzer voor de digitale bewerking van foto's, photoshop tutorials
http://www.henkbacker.info/

Digitale Fotografie Vakantie
Digitale Fotografie Vakantie
http://www.digitalefotografievakantie.nl/

Fotoacademie
Foto academie
http://www.fotoacademie.nl/

Fotogram Cursussen
Fotogram Cursussen
http://www.fotogram.nl/

Fotovakschool
Fotovakschool
http://www.fotovakschool.nl/

Hello Hallo Park workshop
\"Workshop digitale Fotografie tijdens uw vakantie in Erdotarcsa\" Tijdens uw vakantie op SVR camping Hello Hallo Park in Erdotarsca, Hongarije, bieden wij u in de zomer van 2011 de mogelijkheid tot het volgen van een leuke en leerzame workshop digitale fotografie door Koos Schanssema. U zult zien dat u in een paar dagen leert betere foto\'s te maken, en de techniek hierachter leert begrijpen. Denkt u er over na om iets meer te leren over uw digitale (spiegelreflex) camera, om iets meer te leren over diafragma, sluitertijden, ISO waarden, compositie, kleur, contrast uitsnijden, kleurprofielen maar vooral om snel betere foto\'s te leren maken doe dan mee! De workshop bestaat uit vijf onderdelen verdeeld over vijf dagdelen. Deze uitgebreide workshop wordt u als gast van Hello Hallo Park aangeboden voor de zeer speciale prijs van 160,= per deelnemer (dit is inclusief cursus materiaal en workshop vervoer Boedapest).
http://www.hellohallopark.eu

Nederlandse Tutorials
Gratis, goede tutorials om van te leren!
http://www.fotogarage.nl

Photosite
Photosite
http://www.imx.nl/

Workshop Natuurfotografie
Leer kijken met het oog van de fotograaf! Overal liggen de mooiste foto\'s voor het oprapen. Het gaat erom ze te herkennen en te weten hoe u ze het beste kunt vastleggen. \'Kijken met het oog van de fotograaf\', is wat professioneel fotograaf en bioloog Martin van Lokven - auteur van het boek \'Heb jij die gemaakt? Digitale fotografie op reis\' - u graag wil leren in zijn workshops. Zijn professionaliteit, ethousiasme en jarenlange ervaring in het geven van workshops en leiden van fotoreizen zijn een garantie voor gezellige en leerzame workshops. Boek een workshop natuurfotografie! Ga met Martin de natuur in voor een heerlijke dag natuurfotografie in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Indien Martin na afloop van een workshop in het gebied blijft fotograferen, bent u van harte welkom om bij hem aan te sluiten. Mogelijk zelfs tot na zonsondergang. De workshops natuurfotografie worden gegeven op zaterdagen in het Kootwijkerzand, Millingerwaard, Tiengemeten, Dwingelderveld, Kwade Hoek, Speulderbos en het Nationaal Park Veluwezoom. Kenmerkend voor de workshops zijn de gezelligheid, de kleine groepen - maximaal 12 deelnemers - en de persoonlijke aandacht. Prijs 85.
http://www.workshopnatuurfotografie.nl

Fotolino
basis cursus fotografie bij Fotolino Bergen op Zoom
http://www.fotolino.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid